Leeuw van de Export 2022
-

Leeuw van de Export 2015

Pattyn Packing Lines werd in 2015 uitgeroepen tot Leeuw van de Export in de categorie ‘Bedrijven met 50 of meer bedrijven’. Het Brugse familiebedrijf ontwerpt en produceert industriële verpakkingsmachines voor bulkproducten, vooral uit de voedingsindustrie.

Met onder meer de ‘zakinzetmachine’, de ‘doosopzetter’ en de ‘zakken- en dozensluiter’ oogst Pattyn Packing Lines internationaal succes. En dat dankzij een weloverwogen afzetstrategie.

 

Generaties lang expertise

Al 3 generaties van de familie Pattyn ontwerpen en produceren industriële ‘bag-in-box’ verpakkingsmachines voor de voedingsindustrie.

Als pionier en marktleider speelt Pattyn Packing Lines voortdurend in op de behoeftes van de markt. Voor elke behoefte bieden ze de gepaste oplossing om voedingsmiddelen automatisch te verpakken in containers van 5 tot 30 kg, voorzien van een op maat gemaakte zak.
 

ID Pattyn Packing Lines (2014)

  • Locatie: Brugge
  • Aantal medewerkers: 66
  • Omzet: 21,1 miljoen euro 
  • Exportaandeel in de omzet: 97%
  • Aanwezig in: 68 landen
  • Website: www.pattyn.com

Benieuwd wie de andere Leeuwen zijn?

U ontdekt ze allemaal in onze eregalerij.

MET DE STEUN VAN DEZE BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Achter de Leeuw van de Export scharen zich verschillende sponsors. Sommige al sinds jaar en dag. Stuk voor stuk zijn het ondernemingen en organisaties die met hun kennis en expertise bedrijven bijstaan bij export en internationaal ondernemen.

Hoofdsponsors

Sponsors