Leeuw van de Export 2022
-
previous
navigate
next

Stap binnen in de eregalerij

Voor het 21e jaar op rij reikte Flanders Investment & Trade dé exportprijs van Vlaanderen uit aan het kruim van de Vlaamse exportwereld.
Ontdek alle Leeuwen
previous
scroll
next
Agristo
2014 Winnaar

Agristo

Categorie '50 of meer werknemers'

Dit bedrijf uit Harelbeke-Hulse is door de jaren uitgegroeid tot ‘s wereld grootste producent van ingevroren aardappelspecialiteiten – met een afzetmarkt in ruim 100 landen.

Lees meer
2005 Winnaar

BEST

Categorie 'Best performer'

Dit bedrijf uit Leuven ontwikkelt sorteermachines (op basis van laser-, camera-, led- en röntgentechnieken) voor de voedingsindustrie en werd in 2012 overgenomen door TOMRA.

Lees meer
FAM
2020 Winnaar

FAM

Categorie '50 of meer werknemers'

Deze vernieuwende machinefabrikant uit Kontich plaatst de kennis en kunde van de Vlaamse maakindustrie voor het internationale voetlicht met onder meer geavanceerde snijmachines.

Lees meer
Orfit Industries
2011 Winnaar

Orfit Industries

Categorie 'Young exporter'

Dit familiebedrijf uit Wijnegems maakt spalkmaterialen en immobilisatie- systemen voor kankerpatiënten die worden bestraald. Het houdt er een uiterst gerichte exportstrategie op na.

Lees meer
Jaga
2003 Winnaar

Jaga

Categorie 'Best performer'

Deze Limburgse exporteur uit Diepenbeek creëert creatieve en functionele verwarmingsoplossingen die zich kenmerken door hun gedurfde esthetiek.

Lees meer
2006 Winnaar

Cardon Pharmaceuticals

Categorie 'Young exporter'

Op een alerte manier detecteerde dit West-Vlaamse bedrijf een globale groeiniche voor zijn innovatieve veterinaire producten voor huisdieren (hond, kat en paard).

Lees meer
previous
scroll
next

MET DE STEUN VAN DEZE BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Achter de Leeuw van de Export scharen zich verschillende sponsors. Sommige al sinds jaar en dag. Stuk voor stuk zijn het ondernemingen en organisaties die met hun kennis en expertise bedrijven bijstaan bij export en internationaal ondernemen.

Hoofdsponsors

Sponsors