Leeuw van de Export 2022
-

Waagt u volgend jaar ook uw kans?

Leveren uw exportactiviteiten u binnenkort ook een plek op tussen de groten?

In het voorjaar van 2023 openen we de inschrijvingen voor de 22e editie van de Leeuw van de Export. Houd onze website of onze LinkedIn-pagina in de gaten!

previous
navigate
next

Stap binnen in de eregalerij

Voor het 21e jaar op rij reikte Flanders Investment & Trade dé exportprijs van Vlaanderen uit aan het kruim van de Vlaamse exportwereld.
Ontdek alle Leeuwen
previous
scroll
next
Deme
2009 Winnaar

DEME

Leeuw van de Export

Van Sydney over de VAE tot Hongkong: tal van prestigieuze projecten illustreren het succes van de Zwijndrechtse baggeraar, die naast landwinning ook op milieu- en mariene werken focust.

Lees meer
2008 Winnaar

Metris

Leeuw van de Export

De spin-off van de KU Leuven leverde totaaloplossingen voor 3D-kwaliteitscontrole aan bedrijven uit de auto- en vliegtuigindustrie. Intussen nam het Japanse Nikon Metris over.

Lees meer
BEST
2011 Winnaar

BEST

Categorie '50 of meer werknemers'

Met hoogtechnologische sorteermachines voor onder meer de voedingsindustrie, exporteert BEST naar 60 landen. Intussen hoort het bedrijf bij de TOMRA Sorting Solutions Group. 

Lees meer
HTMS
2014 Winnaar

HTMS

Categorie 'Maximaal 49 werknemers'

Dit hoogtechnologische bedrijf uit Mechelen is een wereldspeler in de ontwikkeling en productie van hoogwaardige metalen afdichtingen voor gebruik in extreme omstandigheden.

Lees meer
2007 Winnaar

Duvel Moortgat

Categorie 'Best performer'

Bekend voor speciaalbieren als Duvel, Maredsous, Vedett en Belpils, wist de Antwerpse brouwerij dankzij haar innovatieve exportstrategie een opmerkelijke groei te realiseren.

Lees meer
Skyline Communications
2012 Winnaar

Skyline Communications

Categorie 'Maximaal 49 werknemers'

Vanuit Izegem exporteert dit bedrijf – een specialist in software voor de satelliet-, telecom- en broadcastsector – naar ruim 65 landen, verspreid over alle continenten.

Lees meer
previous
scroll
next

MET DE STEUN VAN DEZE BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Achter de Leeuw van de Export scharen zich verschillende sponsors. Sommige al sinds jaar en dag. Stuk voor stuk zijn het ondernemingen en organisaties die met hun kennis en expertise bedrijven bijstaan bij export en internationaal ondernemen.

Hoofdsponsors

Sponsors