Leeuw van de Export 2022
-

Waagt u volgend jaar ook uw kans?

Leveren uw exportactiviteiten u binnenkort ook een plek op tussen de groten?

In het voorjaar van 2023 openen we de inschrijvingen voor de 22e editie van de Leeuw van de Export. Houd onze website of onze LinkedIn-pagina in de gaten!

previous
navigate
next

Stap binnen in de eregalerij

Voor het 21e jaar op rij reikte Flanders Investment & Trade dé exportprijs van Vlaanderen uit aan het kruim van de Vlaamse exportwereld.
Ontdek alle Leeuwen
previous
scroll
next
Extremis
2003 Winnaar

Extremis

Categorie 'Young exporter'

In een mum van tijd wist deze firma uit het West-Vlaamse Gijverinkhove een wereldwijde afzetmarkt te creëren voor zijn opvallende buitenmeubilairdesign.

Lees meer
Aucxis
2016 Winnaar

Aucxis

Categorie 'Maximaal 49 werknemers'

Deze firma uit Stekene is wereldwijd gespecialiseerd in onder meer veil- en verkoopsystemen en controlesystemen voor de langetermijnbewaring van fruit en andere producten.

Lees meer
Deme
2009 Winnaar

DEME

Leeuw van de Export

Van Sydney over de VAE tot Hongkong: tal van prestigieuze projecten illustreren het succes van de Zwijndrechtse baggeraar, die naast landwinning ook op milieu- en mariene werken focust.

Lees meer
Agristo
2014 Winnaar

Agristo

Categorie '50 of meer werknemers'

Dit bedrijf uit Harelbeke-Hulse is door de jaren uitgegroeid tot ‘s wereld grootste producent van ingevroren aardappelspecialiteiten – met een afzetmarkt in ruim 100 landen.

Lees meer
2004 Winnaar

Traficon

Categorie 'Best performer'

Dit Bissegemse bedrijf, een wereldleider in videodetectie, veroverde niet alleen Europa maar ook China en Latijns-Amerika. Werd in 2012 overgenomen door het Amerikaanse Flir Systems.

Lees meer
2010 Winnaar

Financial Architects

Leeuw van de Export

Dit Gentse bedrijf levert software-oplossingen aan de financiële sector en speelt daarbij in op wereldwijde wetgevingen. Sinds 2012 is het actief onder Wolters Kluwer.

Lees meer
previous
scroll
next

MET DE STEUN VAN DEZE BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Achter de Leeuw van de Export scharen zich verschillende sponsors. Sommige al sinds jaar en dag. Stuk voor stuk zijn het ondernemingen en organisaties die met hun kennis en expertise bedrijven bijstaan bij export en internationaal ondernemen.

Hoofdsponsors

Sponsors