Leeuw van de Export 2022
-

Leeuw van de Export 2017

Skyline Communications is wereldmarktleider in netwerkbeheersoftware voor de media-industrie. Met het DataMiner-platform van het Izegemse familiebedrijf gebruiken, controleren en beheren telecom-, broadcast- en satellietoperatoren optimaal hun netwerkinfrastructuur en communicatiestromen. Intussen staat de ontwikkeling van Dataminer niet stil: jaarlijks worden er nieuwe applicaties en intelligente functionaliteiten aan toegevoegd.
 

Voor de tweede keer prijs

In 2012 leverde het indrukwekkende exportverhaal van het technologiebedrijf al een Leeuw van de Export op in de categorie ‘Bedrijven met max. 49 medewerkers’. Na de verplichte 5 jaar waarin een winnaar niet mag deelnemen, namen de Izegemnaren in 2017 opnieuw de award mee naar huis, maar dan in de categorie ‘Bedrijven met 50 of meer medewerkers’. Sinds de eerste overwinning waren de cijfers van Skyline Communications dan ook explosief gestegen. En dat qua zowel omzet als export, medewerkers en buitenlandse vestigingen.
 

Indrukwekkend parcours     

Skyline Communications overtuigde de jury met zijn indrukwekkende exportgroei: het bedrijf is afgetekend wereldmarktleider in zijn niche met een klantenportefeuille om u tegen te zeggen. Verder wisten de sterke visie van de oprichters en hun bewuste keuze voor lokale Vlaamse verankering de jury te bekoren.
 

ID Skyline Communications (2016)

  • Locatie: Izegem
  • Aantal medewerkers: 146 voltijdequivalenten
  • Omzet: € 29,2 miljoen
  • Exportaandeel in de omzet: 92%
  • Aanwezig in: >100 landen
  • Website: www.skyline.be

Benieuwd wie de andere Leeuwen zijn?

U ontdekt ze allemaal in onze eregalerij.

MET DE STEUN VAN DEZE BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Achter de Leeuw van de Export scharen zich verschillende sponsors. Sommige al sinds jaar en dag. Stuk voor stuk zijn het ondernemingen en organisaties die met hun kennis en expertise bedrijven bijstaan bij export en internationaal ondernemen.

Hoofdsponsors

Sponsors