Leeuw van de Export 2022
-

Leeuw van de Export 2020

In 2020 mocht Caeleste de Leeuw van de Export mee naar huis nemen in de categorie ‘Bedrijven met max. 49 medewerkers’. De gespecialiseerde beeldsensoren van de Mechelse speler vinden hun weg naar de medische beeldvorming, de ruimtevaart en allerhande industriële applicaties. Het technologiebedrijf draait mee aan de absolute top binnen zijn niche en haalt qua innovatie alles uit de kast.

   

  In tandem met de klant

  Vanaf de start in 2006 was de missie om samen met de klant oplossingen uit te dokteren die superieur zijn aan het standaardassortiment van de grote spelers.

  Klanten van het eerste uur waren ruimtevaartspelers, voornamelijk binnen Europa. Via mond-tot-mondreclame breidde de klantenportefeuille zich vervolgens snel uit, zowel geografisch – met verre exportmarkten als China, Japan, Rusland en de VS – als qua toepassingen.
   

  Focus op ontwikkeling

  Dat Caeleste Vlaanderen op de internationale technologische kaart zet, liet de jury niet onberoerd. Bovendien is het een krachttoer hoe ze zich als kleine speler staande weten te houden in de internationale arena. Daarvoor wenden ze diepgaande knowhow aan en een doorgedreven focus op unieke ontwikkeling.
   

  ID Caeleste (2019)

  • Locatie: Mechelen
  • Aantal medewerkers: 30 voltijdequivalenten
  • Omzet: € 6.304.500
  • Exportaandeel in de omzet: 97%
  • Aandeel niet-EU-landen in de export: 45%
  • Website: www.caeleste.be

  Benieuwd wie de andere Leeuwen zijn?

  U ontdekt ze allemaal in onze eregalerij.

  MET DE STEUN VAN DEZE BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

  Achter de Leeuw van de Export scharen zich verschillende sponsors. Sommige al sinds jaar en dag. Stuk voor stuk zijn het ondernemingen en organisaties die met hun kennis en expertise bedrijven bijstaan bij export en internationaal ondernemen.

  Hoofdsponsors

  Sponsors